x

Thomas Dybdahl på dansk turné

Thomas Dybdahl på dansk turné

Crooneren Thomas Dybdahl har med sine bløde stemme og dybe melankolske tekster vundet indpas i mange danske hjerter, og gæster nu landet i perioden den 4-9. november.

Dybdahl er tidligere blevet udnævnt som "hele Danmarks yndlings-nordmand", og det er da også langt fra første gang, at sangeren besøger landet. Thomas Dybdahl har blandt andet optrådt på Roskilde Festival og NorthSide Festival, i Vega, på VoxHall samt i Koncerthuset til DRs Store Juleshow.

Da den nu 34-årige singer-songwriter besøgte Voxhall i december sidste år var GAFFAs anmelder Troels Frøkjær til stede, og skrev følgende: "Dybdahls musik er smuk melankolsk, og aftenen var i sandhed en intens musikalsk oplevelse. Men Dybdahls musik har samtidig en tendens til indimellem at virke en smule for andægtig og indesluttet. Derfor var det skønt forløsende, at nordmanden havde så tæt et forhold til publikum under koncerten, hvor han eksempelvis flere gange opfordrede til fællessang og med et stort glimt i øjet bad publikum i den udsolgte sal om at stille spørgsmål under koncerten, hvis de havde noget, de ville spørge om eller sige". Anmelderen kvitterede med fem ud af seks stjerner og beskrev den samlede oplevelse som "smuk nordisk melankoli". Der burde burde med andre ord være noget at se frem til, når nordmanden til efteråret igen lægger vejen forbi Danmark. 

Thomas Dybdahls danske turné er som følger:
4.11: Skraaen, Aalborg
5.11: Musikhuset, Aarhus
6.11: Posten, Odense
8.11: Fermaten, Herning
9.11: Koncerthuset, København

Billetsalget til koncerterne starter på mandag klokken 10 via billetlugen.dk samt fermaten.billetten.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA