x

Primal Scream til Roskilde ’06

Primal Scream til Roskilde ’06

Primal Scream er ikke for fastholdere. Album for album har de trodset forventninger og søgt nye horisonter, så fans har måttet lade sig nøje med at forvente det uventede. I den sammenhæng har alle faste holdepunkter deres berettigelse, så her er ét: Hvis Primal Scream har friskt materiale på gaden, er der gode chancer for at finde dem på årets Roskilde Festival.

Således også på festivalens 2006-udgave, som bandet besøger i kølvandet på udgivelsen af det spritnye ”Riot City Blues”. Her lader de legesyge briter nylige tiders eksperimenter med knaldhård, elektronisk rock stikken til fordel for løssluppen rock’n’roll anno 1970’erne. Netop den klassiske rock tilhører et af Primal Screams mere tilregnelige fikspunkter, selvom det er som rock/dance/electronica-fusionister, briterne har vundet deres formidable street credibility.

Koncerten bliver endnu en mulighed for at følge de trendsættende englænderes udvikling med en Roskilde-billet i hånden. Samtidig er tilføjelsen af Primal Scream til line-uppet nok en gevinst for de flittige Roskilde-bookere, der allerede nu har høstet roser for ”det bedste program i årevis”.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA