x

System Of A Down-medlem starter nyt band

System Of A Down-medlem starter nyt band

Når de amerikansk/armenske metalguder System Of A Down bliver færdige med sommerens tjans på de turnerende Ozzfest-festival, lyder planerne på en god, lang pause. Efter mere end ti års utrætteligt arbejde på landevejen og i lydstudier er bandet godt møre – og sultne efter at prøve noget nyt.

"Folk går bare ud fra, at vi går i opløsning, men det kalder vi det ikke. Hvis vi havde planer om at gå hver til sit, ville vi ikke kunne stå på scenen sammen de næste to måneder", har guitarist Daron Malakian udtalt til Billboard.com.

Malakian har for sin del gang i et nyt band, Scars On Broadway, som han så småt er gået i gang med at finde musikere og materiale til. Han finder det sandsynligt, at System Of A Down-bassist Shavo Odadjian – der for øjeblikket arbejder på et album med Wu-Tang Clan-medlem RZA – også vil slutte sig til det nye band.

"Jeg tror, en System-fan vil kunne forholde sig til musikken. Men der er et nogle ting, jeg gerne vil prøve, som jeg ikke har kunnet få afløb for tidligere. Det kunne måske være etniske eller elektroniske indslag", spår Malakian.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA