x

Hør Morten Breums nye single

Hør Morten Breums nye single

Morten Breum udgiver i dag nummeret "Look Closer", der samtidig bliver hans første single på hans nye label PRMD Music. Bag det svensk-amerikanske pladeselskab står manageren Ash Pournouri, der blandt andet arbejder med den fremadstormende dj Avicii. Sangen bliver udgivet internationalt under navnet Morten. Med andre ord har Morten Breum smidt sit efternavn væk i kunstneriske sammenhænge.

Den danske dj fortæller selv følgende om det nye samarbejde: "Jeg blev selvfølgelig rigtig glad. Det er et stort skulderklap, som jeg er meget smigret over. Jeg ved, hvilke resultater folkene bag PRMD har præsteret med Avicii, så jeg føler mig i rigtig gode hænder." 

Breum er født i Aarhus, men har de sidste to år boet i Los Angeles, hvor han har dyrket genren EDM (Electronic Dance Music), der er inspireret af blandt andet dubstep, house og dance. Han startede som dj i en meget ung alder og fik sit gennembrud i 2009, hvor han udgav debutalbummet "Drop!" og spillede til Sensation-arrangementet i Parken. 

Breum har deusden vundet adskillige Danish Deejay Awards og optrådt med kunstnere som Diplo, Avicii og David Guetta.

Den nye single fra Morten Breum udkommer internationalt i dag og i Skandinavien den 19. august, men det er allerede nu muligt at høre sangen via YouTube, hør "Look Closer" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA