x

Neil Young-aflysning: guitarist har brækket hånden

Neil Young-aflysning: guitarist har brækket hånden

Det er et relativt harmløst brud på hånden hos guitarist Frank "Poncho" Sampedro, som har fået Neil Young & Crazy Horse til at aflyse resten af verdensturnéen, som blandt andet skulle have bragt orkestret til Forum i København på mandag.

Bekymrede fans kan altså tage det relativt roligt, og ifølge kilder tæt på bandet, som det som regel velinformerede amerikanske musikmagasin, Rolling Stone, har talt med, skulle hånden hele tidsnok til, at Neil Young & Crazy Horse kan genoptage turnéen den 31. august. Her skal de spille i byen Dundas i Canada.

Ud over den ærgerlige aflysning i Forum, bliver også den gigantiske 02 Arena i London ramt af aflysningerne, som i alt rammer syv koncerter i Europa.

Der forlyder stadigvæk ikke noget om, hvad aflysningen betyder for de skuffede fans, der skulle have oplevet Neil Young og hans legendariske orkester i Forum på mandag, men mon ikke Neil Young er indstillet på at komme tilbage i nær fremtid og indfri forventningerne? GAFFA følger udviklingen og vil i den forbindelse udtrykke vores glæde over, at det kun var en harmløs skade, guitarist Frank "Poncho" Sampedro var udsat for.

Samt ønske ham god bedring.

Sidste – til dem, der har købt billet: Hvis dine billetter er købt med kreditkort via internettet, så vil pengene automatisk blive tilbageført til din konto. Hvis du har købt på posthuset eller et andet salgssted, kan du kontakte Billetnet på [email protected], tlf.: 70 15 65 65 – eller sende billetter samt bankdetaljer til: Billetnet A/S, Hvidkildevej 64, 2400 Kbh. NV, att.: Kundeservice


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA