x

P6 Beat har fået nyt musikmagasin

P6 Beat har fået nyt musikmagasin

Det nye program på P6 Beat har fået det opfindsomme navn "Musikmagasinet", som kan høres på P6 Beat alle hverdage fra 15.03-18.00 fra og med i dag. Målet med programmet er at give lyttere et sted, hvor de løbende kan blive opdateret om nyheder inden for musikkens verden.

Om "Musikmagasinet" fortæller programmets vært Augusta Glahn-Abrahamsen: "Ligesom nogle mennesker skal have deres nyhedsfix i form af TV-Avisen, er der også en masse mennesker, som har brug for deres musik-nyhedsfix hver dag. Forestil dig TV-Avisen i en musikalsk udgave – lige så seriøs, men slet ikke så alvorlig – det handler jo om musikglæde. Jeg glæder mig til at dykke ekstra dybt ned i den aktuelle musikverden fra flere forskellige sider og give lytterne deres daglige musik-nyhedsfix,"

Programmet har ud over det løbende nyhedsflow også en række faste elementer som "Ugens Udvalgte Album", der i denne uge er Babyshambles' "Sequel to the Prequel", samt indslaget "Fredagsdommeren", der sætte ugens største musikhistorier i perspektiv og diskutere, hvad ugen vil blive husket for rent musikalsk. Derudover byder programmet også på lytterkonkurrencer og diverse artistbesøg.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA