x

Se Kashmirs kortfilm om sangene fra "E.A.R."

Se Kashmirs kortfilm om sangene fra "E.A.R."

Det danske band Kashmir har lavet en række kortfilm om fem forskellige sange fra deres seneste album "E.A.R.". Mere præcist er det sangene "Blood Beech", "Peace In The Hart", "This Love", "E.A.R." og "Purple Hart", som bandmedlemmerne har valgt at sætte ord på i de cirka tre minutter lange videoklip.

Det første skud på stammen er nummeret "Blood Beech", der handler om et par, der lever i toppen af en blodbøg, hvor de flygter fra virkeligheden. Du kan se Kashmir fortælle om sangen herunder samt høre det fulde nummer her.

I løbet af den kommende måned vil Kashmir hver fredag udgive en ny trackfilm via YouTube.

Albummet "E.A.R.", der udkom tilbage i marts i år, er Kashmirs syvende siden debutalbummet "Travelouge" fra 1994. Bandet har altså mange år på bagen, men den lange karriere har ikke tørlagt bandet for kreativitet. Tværtimod. Det seneste album fik fem stjerner af GAFFAs anmelder Finn P. Madsen, der skrev følgende: "Kashmir har krydset mange veje i den over 20 år lange karriere. Med en træfsikkerhed for gode langtidsholdbare melodier og en gennemarbejdet musikalitet har bandet gang på gang fornyet sig fra album til album."

Lanceringsplan for Kashmirs trackfilm:

"Blood Beech" udkom i dag

"Peace In the Heart" udgives fredag den 13. september.

"This Love" udgives fredag den 20. september.

"E.A.R." udgives fredag den 27. september.

"Purple Heart" udgives fredag den 4. oktober.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA