x

Se stilfuld ny video med koncertaktuelle So-So Echo

Se stilfuld ny video med koncertaktuelle So-So Echo

Den danske elektropoptrio So-So Echo er aktuel med en stilfuld musikvideo til deres anden single, "Lost You". "Lost You" er opfølgeren til deres første single "Imaginary Worlds", som udkom i begyndelsen af året og blandt andet gav bandet en tjans som opvarmning for The Raveonettes på deres seneste tour. "Lost You" udkommer som digital single 7. oktober. Se musikvideoen nedenfor.

Denne sommer har So-So Echo blandt andet spillet på Spot og Roskilde Festival. Forsanger Jenny Rossander har ligeledes lagt vokal til både Bon Hommes nye single "Daybreaker" og Sort Sols nye sang "We Are Books", som er indspillet, men endnu ikke udgivet, og som hun fremførte med gruppen i Vega i maj og i Tivoli i august.

Torsdag aften den 3. oktober giver So-So Echo koncert på Ideal Bar i København, hvor de spiller numre fra deres kommende debutalbum.

So-So Echo består af sangerinden og keyboardspilleren Jenny Rossander, også kendt som solist under navnet Lydmor, samt Thorben Seierø Jensen (guitar) og Sune Sølund (trommer), der begge i adskillige år har været medlemmer af gruppen Alcoholic Faith Mission. Både Lydmor og Alcoholic Faith Mission lever i øvrigt i bedste velgående, så der er altså tale om et sideprojekt.

Gruppens koncert på Roskilde Festival fik fire stjerner af GAFFAs anmelder under overskriften "Stemningsfuld elektropop med stærk vokal og flere strejf af firserne".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA