x

Burhan G: Styrketræning giver mig energi til musikken

Burhan G: Styrketræning giver mig energi til musikken

Se en helt ny, eksklusiv Burhan G-fotoserie for GAFFA i GAFFAs gallerisektion

Burhan G er aktuel med sit fjerde studiealbum, "Din For Evigt", som udkommer mandag den 7. oktober. I den forbindelse har vi lavet et langt interview, som du kan læse i GAFFAs artikelsektion. Her har vi blandt andet spurgt Burhan G om hans forhold til motion, styrketræning og tatoveringer.

Du ser ud til at være i god form. Og skulle man være i tvivl, kan man lige gense Nik & Jay-videoen Tættere På Himlen, hvor I både får flashet muskler og tatoveringer og nok sat ikke så få pigehjerter i brand?

Det var en fed oplevelse med Nik & Jay. De er dygtige og søde, har haft en lang, flot karriere, og jeg har stor respekt for dem. Det er den dansk-sprogede musikvideo, der har fået flest visninger på YouTube(over 12 millioner views, red), og det er jeg da super stolt over. Det samme gælder for videoen og musikken med Medina (Mest Ondt, red.), som også var et rigtig godt samarbejde. Men tilbage til spørgsmålet. Ja, jeg synes, det er vigtigt at holde mig i form, at løbetræne og styrke min krop. Men det er ikke noget, jeg gør for at blære mig med mine store muskler. Var det det, jeg ville, så ville jeg gå efter at blive bodybuilder.

– Men når jeg passer på mig selv, passer på min krop, holder mig i form, så har jeg det bare meget bedre, får mere energi, og mere overskud til det, det hele drejer sig om, nemlig at skabe og udvikle ny musik. Men nu skal det ikke lyde som om, jeg er den rene puritaner, jeg har været i branchen længe og har selvfølgelig også haft min del af sjov og efterfester, det er da klart. Men jeg mener, at jeg har været god til at holde fokus på det, som er det vigtige. Omkring tatoveringerne har jeg egentlig ikke så meget at sige, det er ikke sådan, at jeg på nogen måde downloader en stil. Og hvis du spørger til flere af dem, ligger der ikke nødvendigvis den store historie bag. Jeg synes bare, de er flotte, det er kropsudsmykning.

Læs hele det lange interview, hvor Burhan G blandt andet taler om sin opvækst i Brøndby Strand, om sin musikalske uddannelse og om, hvad hans fremtidsplaner er, i GAFFAs artikelsektion.

Se en helt ny, eksklusiv Burhan G-fotoserie for GAFFA i GAFFAs gallerisektion

Se musikvideoen til "Tættere På Himlen":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA