x

Hør Band Of Horses-forsanger som soloartist

Hør Band Of Horses-forsanger som soloartist

Bag det ukendte kunstnernavn Birdsmell finder man den særdeles kendte kunstner Ben Bridwell. Forsangeren fra den populære gruppe Band Of Horses har på det seneste beskæftiget sig med et soloprojekt, hvor han har lavet en række numre under aliasset Birdsmell.

Solomaterialet inkluderer både nye versioner af Band Of Horses-numre såvel som helt nye solo-tracks. Bridwell har til musikmagasinet Rolling Stone udtalt, at projektet begyndte, da han indspillede en cover-version af George Harrisons "Your Love Is Forever" i 2008.

"Få år senere inviterede jeg de samme musikere til at indspille nogle af mine (sange, red.), som havde ligget alt for længe, nogle som kunne siges at være ubehageligt fjollede og blottet for enhver form for rimelig smag," fortæller Bridwell i en pressemeddelelse.

"Jeg havde ikke ligefrem travlt med at få dem ud til offentlighedens kræsne øregange. Uanset det var dette projekt ren fornøjelse for mig, og det var dejligt ikke at bekymre sig om noget som helst ud over at have det sjovt med at indspille disse sange," fortsætter Ben Bridwell alias Birdsmell.

Du kan høre Birdsmell-nummeret "Throw My Mess Around" herunder.

I november drager Birdsmell på en miniturné i USA, hvor gæster kan købe en eksklusiv syv-tommer-vinyl. Resten af verden må indtil videre nøjes med at nyde numrene fra Bridwells solo-projekt på Soundcloud.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA