x

Oplev Thomas Blachman bag trommerne i Jazzhouse

Oplev Thomas Blachman bag trommerne i Jazzhouse

Thomas Blachman har på det seneste haft travlt med sit talentprogram Mentor, der for tiden kører på DR1. Der er dog blevet plads til lidt af det, som Thomas Blachman oprindeligt skabte sin karriere på, nemlig musikken. På lørdag den 19. oktober er han tilbage bag trommerne sammen med jazzkvartetten Ginman/Blachman/Dahl/Agergaard, der oprindeligt gik under navnet Thomas Agergaard Kvartet.

I 1993 udsendte kvartetten albummet "Rounds", for hvilken de høstede adskillige anmelderroser. Op gennem 90'erne sendte de fire musikere yderligere en række roste album på gaden.

Siden har Blachman ageret producer og ikke mindst dommer i X Factor og senest Mentor, hvor han er blevet kendt for sine mange holdninger og lange kommentarer. Thomas Agergaard, der oprindelig dannede kvartetten, har i de senere år arbejdet som komponist med blandt andre Django Bates, Lars Jansson og Nils Petter Molvær. Han spiller til lørdagens arrangement på saxofon. Carsten Dahl har markeret sig som en af Danmarks væsentligste pianister, ligesom han er professor på Rytmisk Musikkonservatorium. Endelig har Lennart Ginman indtil for nylig været musikchef for Jazzhouse, hvor han på lørdag vender tilbage med Ginman/Blachman/Dahl/Agergaard i rollen som bassist.

Du kan finde billetter til arrangementet, som starter kl. 21.00 igennem GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA