Nyhed

Tessa angriber Blachman i ny rap: "Hvis jeg kneppede dig, ville du få hjertestop"

GAFFA.dk – alt om musik

"Jeg læste, du havde givet mig en undskyldning på EB og på BT / hvornår skete det, og hvem sendte du det til, jeg har i hvert fald ikke set det."

Tessa har netop offentliggjort en ny rap på sin Instagram-profil, hvor hun angriber X Factor-dommer Thomas Blachman. Sidste år til Zulu Awards modtog Blachman en pris som en del af "Årets par" sammen med dommerkollegaen Martin Jensen, og i sin takketale henvendte Blachman sig til Tessa, der befandt sig i salen som både optrædende og nomineret:

"Dette lille lorteland. Hvad er det, vi kan? Tessa, jeg står i telefonbogen – kom og knald mig, min elskede," sagde Blachman blandt andet. Det faldt ikke i god jord hos rapstjernen, og nu reagerer hun med en rap, der begynder med disse ord:


"Okay. X Factor-reklame på min skærm mindede mig om et awardshow / hvor en en dum, stiv, gammel realitystjerne snakkede lort, som jeg ikke gav respons på / Jeg valgte at tie med alt, jeg kunne sige / men nu skal det ud, så jeg lagde det på beat / Folk tænker: 'Tessa kan tage det', fordi jeg er ben / men ville din datter kunne lide, at en folkekær grand-daddy må skrige / at han vil knalde en fremmed og alt for ung pige".

Senere rapper Tessa: "Hvis jeg kneppede dig, ville du få hjertestop / tro mig, der skulle tages billeder / men der er ikke nok Viagra i verden til, at du kan komme i nærheden af at tilfredsstille mig" og "Jeg læste, du havde givet mig en undskyldning på EB og på BT / hvornår skete det, og hvem sendte du det til, jeg har i hvert fald ikke set det."

Thomas Blachman udtalte i september til Ekstra Bladet, at han havde givet Tessa en undskyldning, men den fortæller hun altså, at hun ikke har modtaget. Ekstra Bladet har indtil videre uden held forsøgt at få en ny kommentar fra Blachman.


LÆS OGSÅ: Moder Tessa elsker alle danske drenge – og piger – der kan knalde  

Hør Tessas rap nedenfor:

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Tessa (@tessa_okay)


 

ANNONCE