x

Hør ny single fra Eminem

Hør ny single fra Eminem

Kanye West er Jesus, og Eminem er Gud. Det er ikke selvtillid, der mangler hos de amerikanske rappere. I dag har sidstnævnte udsendt single nummer tre, "Rap God", fra sit kommende album "The Marshall Mathers LP 2", som rammer gaden den 5. november.

Udover "Rap God" har Eminem tidligere udgivet singlerne "Bezerk" og "Survival", som også er at finde på det nye album. I sidste uge offentliggjorde Eminem den fulde trackliste til "The Marshall Mathers LP 2", som blandt andet afslører samarbejder med blandt andre Rihanna og Kendrick Lamar. Du kan se tracklisten herunder.

Den kommende udgivelse fra Eminem bliver hans ottende fra og med debutudgivelsen "Infinite" i 1996. Det var dog først med sin anden udgivelse, albummet "The Slim Shady LP" fra 1999, at han opnåede mainstream succes. Her arbejdede han blandt andet sammen med rapper og producer Dr. Dre, der også har haft en finger med på Eminems nyeste album som execute producer. Også Rick Rubin (Johnny Cash, Red Hot Chili Peppers, Slayer med flere) er executive producer på det nye album.

"The Marshall Mathers LP 2" trackliste:

 1. Bad Guy
 2. Parking Lot (Skit)
 3. Rhyme Or Reason
 4. So Much Better
 5. Survival
 6. Legacy
 7. Asshole feat. Skylar Grey
 8. Berzerk
 9. Rap God
 10. Brainless
 11. Stronger Than I Was
 12. The Monster feat. Rihanna
 13. So Far…
 14. Love Game feat. Kendrick Lamar
 15. Headlights feat. Nate Ruess
 16. Evil Twin


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA