x

Vandt du Joan As Police Woman?

Vandt du Joan As Police Woman?

Den amerikanske sangerinde og sangskriver Joan Wasser, bedre kendt som Joan As Police Woman, kommer til Danmark og giver to koncerter, på henholdsvis Vega, København 16. august og VoxHall, Århus dagen efter, altså den 17. august. Og hvis du siger: ”Joan hvem?”, så hør lige her:

Joan er nemlig ikke nogen frøken hvem som helst – hun har en lang fortid som violinist, live og/eller i studiet, for så markante navne som Antony And The Johnsons, Rufus Wainwright – således var hun både opvarmning til ham i Vega i maj sidste år såvel som medlem af hans liveorkester samme aften – Lou Reed, Nick Cave, Scissor Sisters, Sheryl Crow, Sparklehorse og mange flere.

Nu er Joan så aktuel med sit solo-debutalbum ”Real Life”, der byder på en samling overvejende afdæmpede og eftertænksomme sange med inspiration fra både soul og punk, om end i den mere tilbageholdte afdeling. Og markante vokalister som Antony og Joseph Arthur gæster albummet, hvor Joan både behersker sang, guitar, klaver og selvfølgelig violin.

I GAFFA august, der er på gaden 3. august, kan du læse et interview med Joan, der blandt andet har følgende forklaring på sit noget særprægede kunstnernavn:

– Det stammer fra en politiserie, der hed Police Woman, som jeg så rigtigt meget, da jeg var barn i 70’erne. På et tidspunkt i mit voksne liv havde jeg afbleget mit hår, og ifølge en af mine venner lignede jeg en reinkarnation af Angie Dickinson (der spillede hovedrollen og i øvrigt havde en kortvarig affære med JFK, red).

GAFFA havde fået fat i en samling billetter til koncerterne i både København og Århus, som vi satte på højkant parvis, og de heldige vindere fik søreme også det flotte ”Real Life”-album kastet i nakken. Alt, du skulle gøre for at deltage i konkurrencen, var at svare rigtigt på følgende spørgsmål. Og svaret er: Grand Avenue.

De heldige vindere, som har fået direkte besked, er som følger. Tillykke!
Tine Hansen
1651 København V

Flemming Sørensen
2650 Hvidovre

Per Bloch Andersen
2650 Hvidovre

Elsebeth Winther
5750 Ringe

Esben Hansen
8600 Silkeborg

Rasmus Dalgaard
8000 Århus C

Trine Lundgaard
5000 Odense C

Vibe Høher Kill Jørgensen
8000 Århus C


Joans hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA