x

YouTube-succesen Megan Nicole til Vega

YouTube-succesen Megan Nicole til Vega

Megan Nicole er en 19-årig sangerinde fra Texas, der på ganske kort tid har fået mere end 1,6 millioner subscribers og mere end 350 millioner video-visninger på YouTube. Nu gæster hun Lille Vega mandag den 10. februar, hvor de fremmødte kan få en smagsprøve på hendes talent.

I december 2009 uploadede en ukendt Megan Nicole et Kings Of Leon-cover-nummer. I dag er det tydeligt at se, at den unge kvindes popularitet er vedholdende. Hendes version af popdrengen Bruno Mars' "The Lazy Song" har fået over 37 millioner visninger.

Ud over cover-succeserne har Megan Nicole udgivet en Kurt Scneider-instrueret musikvideo til sin første originalsingle. Med 24 millioner visninger af popsangen opdagede chefen for pladeselskabet Bad Boy, Harve Pierre, stjernefrøets talent. Han satte et møde op mellem hende og Bad Boy-grundlægger Sean "Diddy" Combs. Her var interessen også stor, og efter et møde med Jimmy Lovine, direktør for Interscope Records, var en pladekontrakt i hus.

Texanske Megan Nicole har nu base i Los Angeles og er i øjeblikket i studiet for at indspille og færdiggøre sit debutalbum. Her i Danmark har hun udgivet to singler, "Bea – utiful" og "Summer Forever."

Billetsalget starter i morgen, fredag den 25. oktober, klokken 12 gennem Livenation og via Billetnet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA