x

Nik & Jay streamer album før tid

Nik & Jay streamer album før tid

På mandag den 28. oktober udkommer Nik & Jays nye album "United", men som så mange andre kunstnere har de to rappere og sangere valgt at give deres fans en smagsprøve før tid. I eftermiddag klokken 17.00 kan du således lytte med, når de to drengerøve personligt præsenterer albummet fra deres lydstudie, hvor de har installeret live-kameraer.

"Vi vil gerne invitere vores publikum helt herind, hvor musikken er blevet skabt," fortæller Nik & Jay og fortsætter: "Det er her bag disse vægge, at ordene og tonerne bliver skabt. Det er derfor også herfra, man bør høre musikken første gang."

Live-streamingen af "United" transmitteres på Facebook, hvor Nik & Jay altså afspiller hele albummet fra start til slut og efterfølgende svarer på spørgsmål fra de fans, der kigger med rundt om i landet. Du kan følge med på drengenes Facebook-side.

I dag udgiver Nik & Jay ydermere den nye single "Forstadsdrømme", som ifølge makkerparret er en melodisk statusopdatering, der går fra barndommens gade til toppen af poppen. En sang om at lade drømmene få liv og plads og om viljen til at følge hjertet. Om rejsen fra forstaden til metropolen. Hør det nye nummer her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA