x

Jimilian vinder MTV-Award i dansk kategori

Jimilian vinder MTV-Award i dansk kategori

Det er først i næste uge, at den europæiske udgave af MTVs årlige prisuddeling finder sted, men allerede nu er det blevet afsløret, hvem der løber med prisen i den danske kategori. Den blot 19-årige Jimilian har fået massiv succes på YouTube, hvor han har over 16 millioner views, og den flotte præstation belønnes nu med en MTV-pris, som i øvrigt også gør Jimilian til en af de yngste vindere af prisen nogensinde. Den unge stjerne er da også begejstret over sejren:

"Jeg har været så spændt på, om jeg ville vinde over så store og fantastiske artister. Der er så meget glæde i mig, jeg hopper rundt. Det bekræfter mig i, at alt det mig, min bror og mit crew har gjort, er det rigtige, og at jeg har verdens bedste fans. Jeg fortalte det til min far, der har været sanger i Albanien, og han fik tårer i øjnene. Vi er alle helt vildt glade. Nu er jeg bare mega klar til at lave et fedt show på torsdag til pre-party, og jeg glæder mig helt vildt til at modtage prisen. Det er sygt. Det er min første nominering i mit liv, og så vinder jeg. Det er for vildt!"

De øvrige nominerede i kategorien "Best Danish Act" er Medina, Panamah, Nik&Jay og Shaka Loveless, som altså alle må se sig slået af Jimilian. Den 31. november afholdes der pre-party i Danmark forud for den egentlige prisuddeling i Amsterdam den 10. november. Den danske fest præsenteres af værterne Christine Milton, som tidligere har været vært på MTV, og sangeren Christopher. I løbet af aftenen kan gæster blandt andre se optrædener med White Lies, Orgi-E, Svenstrup & Vendelboe, Panamah, Christopher og Shaka Loveless.

Har du lyst til at deltage i festen, kan billetter til "MTV EMA Pre-Party 2013" findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA