x

Rasmus Nøhr sælger nyt album med Operation Dagsværk

Rasmus Nøhr sælger nyt album med Operation Dagsværk

I dag er det den årlige kampagnedag for Operation Dagsværk, og i år får arrangementet assistance af sanger og sangskriver Rasmus Nøhr. Den folkekære sanger, som i dag udsender sit nye album "Retursekund", går i dag på gaden med 500 gymnasieelever, som er en del af Operation Dagsværk. Her vil de i samarbejde sælge Rasmus Nøhrs nye album i alle større byer til 100 kroner stykket, og al overskud fra salget går til Operation Dagsværk. I dag kan du møde Rasmus Nøhr i Rundetårn denne formiddag og i aften i Musikteatret Holstebro.

"Jeg har trukket releasen af det nye album, "Retursekund", så det kan udkomme samme dag, som Dagsværk ruller over landet. Nu handler Dagsværk jo om at hjælpe børn og unge med at få en uddannelse i andre dele af verden, og så kom vi på idéen til Danmarks største pladerelease," fortæller Nøhr.

"Jeg har lavet en speciel dagsværk-udgave af pladen, trykt i 5000 styk. Dagsværk har fundet 500 elever, og alle indtægterne fra salget går så via Dagsværk til uddannelse i Sierra Leone. Så Dagsværk får penge, Sierra Leone får uddannelse, folket får musik, og jeg får forhåbentlig nogle plusser på himmelkontoen og måske et lille hit," udtaler Nøhr.

Operation Dagsværk er de danske gymnasieelevers egen udviklings- og solidaritetsorganisation, som siden år 1985 har samlet mere end 146 millioner ind til uddannelsesprojekter i 25 lande. Hvert år arbejder mellem 20.000 og 25.000 elever på Dagsværkdagen med et ønske om at belyse de problematikker, som Sierra Leones unge står overfor. Samtidig ønsker Operation Dagsværk at afspejle og formidle de sierraleonske unges vilje, håb og virkelyst for en bedre fremtid med medbestemmelse, uddannelse og en fair andel af landets rige naturressourcer.

Hør titelnummeret til det nye album nedenfor:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA