x

Min playliste – Danni Toma

Min playliste – Danni Toma

Den aalborgensisk/palæstinensiske rapper Danni Toma – kendt fra blandt andet DJ Statics "Rolig Under Pres"-album og efterfølgende turné – udgav den 4. november sit debutalbum "Kvinde", der ifølge hans egne ord er "...dedikeret med allerstørste respekt til damerne." I anledningen af udgivelsen har vi bedt ham lave en playliste med sine yndlingssange til ære for GAFFAs læsere.

Mos Def – Umi Says

"I ain't no perfect man, I'm trying to do the best that I can, with what it is I have." Skal man sige mere? CLASSIC!

Common – Thelonius (Feat. Slum Village) "Like Water For Chocolate"

I min bog hans bedste plade. Dilla er bag den her og leverer en af pladens bedste skæringer.

OutKast – SpottieOttieDopaliscious

Dét nummer jeg altid vil ønske, vi havde lavet. Men det er et nummer, kun OutKast kan lave. Perfekt til at sætte en god stemning.

The Pharcyde – Emerald Butterfly

Egentlig et SlimKid3-nummer. Han sang og rappede samtidig, lang tid før Drake gjorde det. Og har altid været en inspiration til min musik.

Tricky – Piano

Egentlig kunne hele min liste fyldes op af Tricky. Men det her nummer fra hans 2. plade er altid et af dem, jeg vender tilbage til. Super dystert, super fedt.                

Marvin Gaye – A Funky Space Reincarnation

"Here, My Dear" er én af Marvin's ultimative plader i min bog. Det her nummer har altid skilt sig ud, og giver enhver lyst til at danse.

Maxwell – Suitelady (The Proposal Jam) 

Hele stemningen på hans første plade kulminerer med det nummer her. Hvem skulle ikke nok fri til sin udkårne med det her i baggrunden.

D'Angelo – Shit, Damn, Motherfucker

Hvordan man kan få sådan en tekst til at lyde så smooth, er et mysterium for mig. Men endnu en klassiker i min bog.

Sade – Turn My Back On You

Jeg vender altid tilbage til det her nummer, når jeg skal vælge et Sade-nummer at spille på klubben. Super dejlig 80'er følelse, og perfekt til at starte aftenen med.

The xx – Reconsider

The xx slog benene væk under mig, da jeg hørte dem første gang. Hvorfor det her kun er et bonusnummer på deres nye plade, ved jeg ikke. Et af deres stærkeste, synes jeg.

Hør playlisten på Spotify

Hør playlisten på WiMP


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA