Nyhed

VIDEO: Negash Ali allierer sig med andre stærke Aarhus-rappere

GAFFA.dk – alt om musik

JJ Paulo, boy august, MAAD ZEN og DJ Static medvirker på en remix af Negash Alis seneste single ”Resurrected”.

Den aarhusianske rapper Negash Ali har i dag premiere på sangen ”Resurrected (Remix)” samt den medfølgende musikvideo. Du kan se videoen øverst.  

Sangen repræsenterer en fælles hiphop-front fra Aarhus, hvor Negash Ali står skulder ved skulder med de tre aarhusianske artister JJ Paulo, MAAD ZEN og MONTI-frontmanden Sebastian Monti alias boy august. Som titlen antyder, er ”Resurrected (Remix)” et remix af ”Resurrected” – en single som Ali udgav med den danske producer DJ Static tilbage i januar i år.


I 2009 udgav Negash Ali sit debutalbum, Asmarino, i en alder af blot 18 år og var samtidig kendt som en del af hiphop-kollektivet Majors. De sidste otte år har han brugt i udlandet, London, Los Angeles og New York, hvor han har jagtet det store musikalske gennembrud. I 2014 udgav han ep'en African Dream, og i 2018 udsendte han sit andet album, The Ascension.

LÆS OGSÅ: Spot på Spot Festival: Negash Ali

Men efter 10 måneders afvænning fra et heftigt stofmisbrug har den 29-årige rapper valgt at rykke tilbage til rødderne – hjem til Aarhus.


“Der er noget skønt ved at komme hjem til Aarhus. Jeg har oplevet New York og Los Angeles, og det har fået mig til at indse, at livet handler om mere end bare jagten efter et kommercielt internationalt gennembrud. Nu har jeg fundet lysten til at lave musik i den by, hvor jeg han slappe af og føler mig hjemme,” fortæller Negash Ali om sin hjemrejse. Hans nye mål er at skabe en stærk base for kompromisløs og autentisk hiphop i Aarhus. Og alt tyder på, at ”Resurrected (Remix)” blot er begyndelsen.

Negash Ali udgav i september 2019 singlen ”Moving”, der markerede hans friske start. Et studiealbum er også blevet annonceret til at udkomme i løbet af foråret 2020.

LÆS OGSÅ: Negash Ali om sin solodebut


ANNONCE