Nyhed

Det nye spillested Stagebox inviterer til gratis indflytterfest med store navne

GAFFA.dk - alt om musik

Med nye nøgler følger altid en indflytterfest. Festen hos Stagebox er gratis og stjernespækket.

Stagebox offentliggjorde i sidste måned spillestedets officielle åbningskoncert med Rune Rask. Nu annoncerer de to dage med gratis musik og et tætpakket koncertprogram med blandt andre Icekiid (billedet), TopGunn, Bikstok og Marvelous Mosell. Koncerterne finder sted torsdag den 4. november og fredag den 5. november 2021. Dagenes program vil blive præsenteret af Mads Steffensen.

Koncerterne er gratis. Dog opereres der ud fra et først til mølle-princip. Derfor udleverer Stagebox 2.000 armbånd per dag, altså torsdag og fredag, såfremt man har skrevet sig op til spillestedets nyhedsbrev. 

Den officielle åbning af Stagebox finder sted onsdag den 3. november. Åbningskoncerten byder på Rune Rasks soloprojekt med selskab af Albert (Benal), Olle Häggberg, Anders Dixen samt afterparty med Emil Lange. Åbningskoncerten er ikke gratis, men du kan købe billetter til koncerten via musik.dk


Stagebox annoncerede sin ankomst tilbage i september måned. Det nye spillested befinder sig på Refshaleøen i København, der har gennemgået en stor transformation fra industriområde til et kulturelt omdrejningspunkt inden for de seneste år. Stagebox har plads til 2500 gæster og er et gammelt skibsværft, som er blevet transformeret til et industrielt spillested. Stagebox er et privat foretagende, skabt af folk med baggrund i musikbranchen. 

De gratis indflytterfester byder på følgende koncerter:

Torsdag den 4. november
- TopGunn
- Icekiid
- Musti (NO)
- Fouli
- DJ Lisa Fosmark


Fredag den 5. november
- Marvelous Mosell
- Bikstok
- Tue Track x DJ Static x Turkman Souljah

Skriv dig op til Stagebox' nyhedsbrev lige her, således at du får muligheden for at erhverve dig et armbånd samt gratis adgang til arrangementerne. 

LÆS OGSÅ: Det københavnske spillested Stagebox klar med navn til åbningskoncert


 

ANNONCE