x

Folkeklubben holder helaftensfest i Store Vega

Folkeklubben holder helaftensfest i Store Vega

De tre herrer Kjartan Arngrim, Rasmus Dall og Rasmus Jusjong alias Folkeklubben indtager den 23. maj 2014 Store Vega, hvor de lægger an til et anderledes arrangement, som de har valgt at kalde "En Aften i Folkeklubben". Her får publikum mulighed for at få indblik i de komponenter og inspirationskilder, som bandet er opstået af. Det indebærer blandt andet velkomstkoncerter med folk-musik, diverse gæsteoptrædener, foredrag samt en fuldspektret Folkeklubben-koncert.

Arrangementet er inspireret af livepladen "En Aften i Folkeklubben" af Cæsar, Per Dich og Povl Dissing, som blev optaget i 1965 i den gamle musikklub Folk Club of Denmark, der i 60'erne lå i Dahlerupsgade i København, og som også har givet navn til gruppen. Om bevæggrunden til "En Aften i Folkeklubben" fortæller bandet:

"Udbuddet af underholdning og kultur er steget eksplosivt indenfor de sidste 50 år. Men koncertformatet er tæt på uforandret, hvilket kan mærkes på folks opmærksomhed. Vi vil skabe en koncert, hvor der er så meget forskelligt at opleve, at folk glemmer alt om småsnak og smartphones. Når vi i samarbejde med et ambitiøst og traditionsrigt spillested som Vega satser på noget så gammeldags som fordybelse, tror vi på, at vi kan vise en ny vej for koncerter fremover."

Billetter til "En Aften i Folkeklubben" kan findes via GAFFA Live, hvor du også kan finde billetter til andre koncertdatoer for Folkeklubben, som blandt andet gæster Aarhus, Silkeborg, Odense og Vejle.  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA