x

Se Pixies-guitarist eksplodere i ny video

Se Pixies-guitarist eksplodere i ny video

Pixies, der i sidste uge gav en meget rost koncert i Falconer Salen, er ude med en musikvideo til nummeret "What Goes Boom" fra deres nyligt udsendte "EP-1". Hvis man væbner sig med tålmodighed og ser videoen, der i første omgang minder om en reklame for et naturprogram, så vil man på et tidspunkt se guitarist Joey Santiago eksplodere.

I et interview med NPR omkring videoens udtryk har instruktørerne Jonathan Furmanski og Matthew Calkin sagt: "Vores oprindelige vision for "What Goes Boom" var at skabe en hyldest til en central, dramatisk scene i Star Wars. Men efter at idéen viste sig at være lidt for dyr at producere, besluttede vi, at den næstbedste ting måtte være at sprænge Joey Santiago i luften i ørkenen – det er de kompromiser, vi indgår for vores kunst."

Pixies har været aktive ad flere omgange. Først fra 1986 til 1993 og så igen fra 2004 til nu, hvor de senest gæstede Danmark for en uge siden. GAFFAs anmelder Peter Lykke Madsen var overordnet begejstret for koncerten i Falconer Salen og gav den fem ud af seks stjerner under overskriften "En tour de force i støj og hits."

Se videoen til "What Goes Boom" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA