x

L.O.C. klar med nyt album

L.O.C. klar med nyt album

L.O.C. har via de sociale medier annonceret, at hans nye album, der får titlen "Sakrilegium," udkommer den 30. januar 2014. Fra den 25. november kan man dog få fingrene i en limited edition udgave samt en releasekoncertbillet. Men allerede fra i dag kan man skrive sig på en venteliste til den plade, der bliver nummer otte i rækken fra den danske rapper. L.O.C. fejrer albummet med en release-koncert på udgivelsesdagen i Koncerthuset i København, og dagen efter besøger han Tivoli Friheden i Aarhus. Begge dage spiller han det nye værk i fuld længde.

L.O.C. har siden 2001 beriget dansken med lyrik og skarpe beats i særklasse, hvilket har ført til, at han i dag indiskutabelt er den mest succesrige, danske rapper gennem tiden. Det startede med "Dominologi," der solgte guld, og derefter har alle hans plader solgt platin – "Melankolia/XXXCouture" fra 2008 solgte sågar tredobbelt platin. 

L.O.C.'s karriere nåede en foreløbig kulmination i 2012, hvor han udgav to album på eget selskab SGMD – SelvGjortMillionærDrøm, der begge var blandt årets mest succesfulde – og som samtidig gjorde op med den normale måde at udgive musik på. "Prestige, Paranoia, Persona Vol. 1" blev det mest downloadede album i dansk musikhistorie, med mere end 240.000 individuelle downloads.

"Prestige, Paranoia, Persona Vol. 2" blev udgivet til fordel for Røde Kors og endte med at skaffe mere end 600.000 kroner til organisationens arbejde. Fra de to albums kom singlerne "Helt Min Egen" feat. Barbara Moleko og "Noget Dumt", der begge var blandt årets store radiohits. L.O.C. var også markant dommer og coach i to udgaver af tv-succesen "Voice – Danmarks Største Stemme" i 2011 og 2012. Og som coach vandt han begge gange. Denne rolle har gjort den aarhusianske bad boy stueren i de fleste danske hjem.

Find billetter til koncerterne via GAFFA Live, når forsalget starter. Billetten inkluderer "limited edition" af det nye album.

L.O.C. release-koncerter

30. januar 2014
Koncerthuset, København
Billetpris: 440 kr.

31. januar 2014
Tivoli Friheden, Aarhus
Billetpris: 440 kr.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA