Nyhed

GRØN 2023: Så er programmet på plads

En veteran og en veritabel hitmaskine fuldender årets program

Med Aqua, Artigeardit, Benjamin Hav & Familien, Medina, og Saveus har arrangørerne allerede kørt et stærkt lineup i stilling til årets Grøn-koncertrække, som i år indledes i Tårnby den 20. juni.

I dag fuldendes programmet så, med annonceringen af yderligere to solide, danske navne. Det drejer sig om Andreas Odbjerg, som fortsat rider på bølgen af succes med debutalbummet Hjem fra fabrikken fra foråret 2022.

Odbjerg annoncerede for nylig en række koncerter i foråret 2024, men forinden kan han altså opleves på Grøn, hvor han havde sin debut sidste år.


“Sidste år var mit livs sommer, og det var i høj grad på grund af de oplevelser, jeg fik på Grøn," lyder det i en pressemeddelelse fra Odbjerg, som tilføjer: "Det er en specielt god følelse at bidrage, via det sjoveste, man ved, til en god sag i en branche, der som udgangspunkt er super kommerciel.”

Det sidste navn på årets program er en veritabel veteran på den danske hiphop-scene, nemlig L.O.C., som i år kan fejre tyve års jubilæum for sit andet og særledes populære album Inkarneret.

"Grøn fylder 40, og jeg har et album, der fylder 20, så det kan jo kun blive en kæmpe fest! Jeg glæder mig til at komme ud og spille for jer alle sammen. Det bliver fantastisk som altid - den skøreste karavane i hele landet," lyder det fra den efterhånden 43-årige Liam O'Connor, alias L.O.C.


SKJULTE LASTER: Hør ny single fra Andreas Odbjerg

ANNONCE