x

Tom Petty i nærkontakt

Tom Petty i nærkontakt

Amerikanske Tom Petty var for nylig på vej til skuespiller Adam Sandlers bryllup, da han fra sin bil spottede tre uidentificerede flyvende objekter. Petty besluttede begejstret at køre hjem igen for at gøre sin familie opmærksom på det fantastiske fænomen.

”Jeg så tre enorme sølvkugler svævende oppe på himlen... Folk havde trukket ind til siden af vejen og stod og pegede.” Siger Tom Petty, som derefter kørte hjem til sin familie og råbte: ”Kom ud i bilen, I bliver nødt til at komme se det her!”

”Da vi kom meget tættere på, kunne vi se, at sølvkuglerne havde en tynd stålwire hægtet på sig, og at det kun var balloner... Da det gik op for mig, forsøger jeg at svinge bilen rundt med det resultat, at jeg bragede ind i en modkørende bil, og næsten fik slået to mennesker ihjel”, beretter en brødebetynget Petty.

Det var vejrballoner, Tom Petty så. Adam Sandlers bryllupsarrangører havde hængt dem op for at undgå paparazzi-overflyvninger, og nu overvejer Tom Petty sin fremtid bag et rat. Det er nemlig ikke første gang, at han skræmmer sig selv og sin kone fra vid og sans med distraheret fjumrekørsel.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA