x

Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

GAFFA sætter øget fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

Fodboldfest og syrerock

De er fyldt med gode ideer i Pumpehuset, og onsdag aften fyrer de op for én af dem med deres anden udgave af Rock&Bold: Champions League-kamp på storskærm med øl og efterfølgende koncert. Denne aften er det AC Milan og Ajax i den store sal og Napoli vs. Arsenal i den lille, og fra 22.15 er der evalueringsøl og koncert med Shivas Nat (psykedelisk garage-bluesrock) nedenunder. Inden kampene kan der live-bettes på kampene og spilles bordfodbold, hvor man kan udfordre verdensmestrene (i bordfodbold, altså) og vinde billetter til CL-finalekampene (i Pumpehuset).

Hvad: Rock&Bold i Pumpehuset
Hvor: Pumpehuset, Studiestræde 52. Kbh. V.
Hvornår: Onsdag fra 19.30
Hvordan: Facebook-link


Torsdagsfest med gratis musik og Jägermeister
Festen fortsætter samme sted torsdag, hvor musikstreamingtjenesten WiMP og verdens mest sofistikeret flabede magasin VICE byder indenfor til gratis koncert med Specktors, Linkoban og Fortress plus Unkwon og den mere og mere allestedsnærværende Eloq bag dj-pulten. Der er gratis Jägermeister i baren, og al musikken kan streames bagefter på både vice.com og WiMP.

Hvad: VICE & WiMP Live Sessions #1
Hvor: Pumpehuset, Studiestræde 52, Kbh. V
Hvornår: Torsdag kl. 21 til 03
Hvordan: Facebook-link


Berlinertechno i Bygning 5
Så er der igen fest i den herligt berlineragtige Bygning 5 på Prags Boulevard, hvor der både er højt til loftet og masser af hyggehjørner – og denne aften besøg af Hamborg-legenden Sven Dohse og svenske Agaric, suppleret af Jan Brandi, Disfunctional Disco og Rasmus Ecco. Dét er en samling gode og rare folk bag pulten! Og Sven Dohse er et af den slags mennesker, der kan få en helt særlig kulørt og munter stemning til at brede sig blot ved at være til stede, så don't miss. Lysmestrene fra Photon sørger for smukke visuals, og der er både mad og cocktails til festgæsterne.

Hvad: Nkognito præsenterer Sven Dohse
Hvor: Bygning 5, Prags Boulevard 43, Kbh. S.
Hvornår: Lørdag 14. december kl. 21 til 05
Hvordan: Facebook-link

Et mareridt før jul
Det er altid skægt at feste på anderledes locations, og denne weekends bedste bud på den slags i København er A Nightmare Before Christmas, der indtager det gamle Daells Varehus med to dj-scener og Lulu Rouge, MHM One, Jan Brandi, Bongo & Pusk, Leragér, Rasmus Lützen, Rexie Lex og Grunk på programmet. Hold øje med decoen af Sofus Walbom kring og Colorups (det bliver noget interessant 3D-halløj, det er helt sikkert) og nyd den sanselige modtagelse fra damerne fra butikken Lust.

Hvad: A Nightmare Before Christmas
Hvor: Det tidligere Daells Varehus, Nørregade 12/Krystalgade 22
Hvornår: Fredag 13. december kl. 22 til 04
Hvordan: Facebook-link

Dobbelt regnbue, nye T-shirts og gode dj's
På kakaobaren med det fantastiske navn Double Rainbow i Aarhus er der techno og house på programmet lørdag aften med Jacob Phono (på visit fra Berlin), Toke og Chris Cheops bag pulten. Og så er der T-shirt-festivitas oveni hatten: værterne Hayd & Seiik lancerer deres nye t-shirts på aftenen, så hvis du kan lide, hvad dj'sene har på, well, så kan du også lide Hayd & Seiiks designs. Det koster 80 kr. i døren, 60 inden midnat.

Hvad: Hayd & Seiik
Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C.
Hvornår: Lørdag fra kl. 22
Hvordan: Facebook-link


Følelsesladet årsafslutning
Fra nu af og året ud bliver der festet igennem på sidste-mulighed-i-år-måden for de fleste festarrangører, og således også på Boxen lørdag, hvor Feeling Emotive (festudgaven af musikselskabet Emotive Sounds) lukker feståret ned med labelboss Andrea Martini plus Chubby Monday, Thore Davies og Odd Collection på mainfloor - og Marc & Mikkel + Mr. Kong på Red Box.

Hvad : Feeling Emotive End of Year Party
Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54a, Kbh. K
Hvornår: Lørdag fra kl. 21
Hvordan: Facebook-link


Søndags-bas
Nu, hvor vi for alvor er hoppet ind i den festlige måned med overdosis på alt, kan du lige så godt gå planken ud og tage søndagen med. Den standhaftige søndagsklub Ruba'Dub (som var i gang lææææænge før de dybbassede genrer blev trendy) fyrer op for den tunge dancehallbas fra kl. 20 (det er tidligt nok til at din mandag ikke bliver helt smadret) med Junior, TopGunn, Dunxa, Ruffie og Trojie på mainfloor og Eloq, John Herning og Dix på førstesalen.

Hvad: Ruba'Dub – JG & HH's Birthday Bash
Hvor: Spillestedet Stengade, Stengade 18, Kbh. N.
Hvornår: Søndag 15. december kl. 20 til 03
Hvordan: Facebook-link


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA