x

Beyoncé slår salgsrekord

Beyoncé slår salgsrekord

Efter den uanmeldte udgivelse af albummet "Beyoncé" har den populære sangerinde sat salgsrekord på iTunes med hele 828.771 solgte eksemplarer på bare tre dage, skriver BBC News. Beyoncés hidtil bedst sælgende album på iTunes er "B'day", som ved sin udgivelse i 2006 solgte 541.000 eksemplarer i den første uge.

Største delen af salget kommer fra sangerindens hjemland USA, hvor hun har solgt 617.213 eksemplarer siden fredagens udgivelse og tre dage frem. Helt slemt står det dog ikke til på den anden side af Atlanten, hvor hun for eksempel gik direkte ind på top fem i England med 68.000 solgte album i samme periode.

Ifølge BBC News skyldes det flotte salg blandt andet det hemmelighedskræmmeri, som har omgivet albummet, hvilket betyder, at der ikke har været noget kendskab til indholdet på albummet, før det udkom. Hertil kommer det faktum, at albummet kun kan købe som en helhed. Fans har således måttet købe hele pakken for at lægge øre til det nyt Beyoncé-materiale.

Det selvbetitlede album er det femte album fra Beyoncé, hvor man blandt andet finder gæsteoptrædener af Frank Ocean, Drake og husbonden Jay-Z. Albummet, som indeholder 14 singler og 17 videoer, udkommer på cd og dvd 20. december, og du kan bestille det i GAFFA Shop


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA