x

Nico & Vinz – tidligere Envy – til Danmark

Nico & Vinz – tidligere Envy – til Danmark

De slog igennem sidste år med kæmpe-hittet "Am I Wrong", som nåede en andenplads på de danske airplay- og streaminglister, og har siden hen skiftet navn. Norske Nico og Vinz - tidligere Envy - tager på turné til marts og april og kommer i den forbindelse forbi Danmark, hvor de giver koncert i Lille Vega i København 9. april. 

Duoen er netop i gang med at færdiggøre deres kommende andet album, hvor singlen "In Your Arms" allerede er sluppet løs og har mere end otte millioner afspilninger på Spotify. Undrer du dig over, hvorfor duoen, efter at have fået et kæmpehit, skiftede navn, så udtaler de to nordmænd, at det nye navne føles mere naturligt: "Nico & Vinz er et mere personligt bandnavn, end Envy var, og det er vigtigt for os at opbygge et personligt og tæt forhold til vores fans – gennem vores musik og vores budskaber." Det hører dog med til historien, at adskillige andre bands rundt om i verden også hedder Envy.

Den 9. april får danskerne nu muligheden for at høre popduoens hits i liveregi og højst sandsynligt materiale fra det kommende album.

Fra i morgen, hvor billetsalget starter, findes billetterne via GAFFA Live

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA