x

Krule, Sweatshirt, Warpaint og Jagwar Ma som supergruppe?

Krule, Sweatshirt, Warpaint og Jagwar Ma som supergruppe?

Det lyder som en røver, men den er god nok. Roskilde-aktuelle Earl Sweatshirt og Warpaint og den rødhårede Pumpehuset-aktuelle King Krule plus australske Jagwar Ma har været i studiet sammen og indspillet en udgivelse der, desværre, ikke foreligger særlig mange informationer om.

Det er det australske musiksite Faster Louder, som bringer nyheden om samarbejdet mellem de hypede musikere, der eftersigende var samlet til en 12 timers session i et studie i Sydney under Laneway Festival, hvor samtlige musikere optrådte. Earls dybe, dovne vokal mixet med Krules vrængende croon tilsat dyster indie og psychedelica fra Warpaint og Jagwar lyder så sandelig interessant.

Det lyder imidlertid som en sær supergruppe, men helt tilfældig er den dog ikke, idet musikerne imellem har samarbejdet på kryds og tværs. Stella Mozgawa, Warpaints trommeslager, var med på Jagwar Mas debutplade "Howlin'", imens Earl Sweatshirt og King Krule har samarbejdet tidligere – dog uden en udgivelses til følge. Om dette samarbejde har den unge Earl udtalt: "Making music with that nigga was tight. That's the only nigga other than Tyler where when I make music with him I don't have to talk" til det britiske musikmagasin Clash.

Vi venter spændt på, at udgivelsen ser dagens lys. Og tager man de helt spekulative briller på, vil en booking af King Krule og Jagwar Ma fra Roskilde Festivals side – de skylder trods alt en koncert med King Krule, trods den nyligt annoncerede Pumpehuset-koncert – måske endda ende ud i en koncert med supergruppen på årets festival. Man har lov at håbe.

Tror du, at vi har foregrebet vittighederne til den 1. april, så kan du se musikerne i studiet sammen her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA