x

Spids Nøgenhat kommer med fred

Spids Nøgenhat kommer med fred

Til efteråret smækker Spids Nøgenhat baglågen til bandbussen op og kravler ind i en sky af knæhøj karse for at drage ud i det danske land og spille en række koncerter. Da det ikke er hverdagskost for de danske scener, at Spids Nøgenhat kommer med fred, vil koncerterne bære præg af rene happenings. Se turnéplanen her forneden.

2013 var et flippet år for Spids Nøgenhat. Det var året, hvor bandet vendte tilbage efter 12 års albumpause og udsendte "Kommer Med Fred" i oktober samme år. GAFFAs anmelder Espen Strunk skrev begejstreret i sin firestjerners anmeldelse: "At der sidder nogle derude og holder liv i den gode, danske syrerock, som den lød på Alrune Rods tid er måske ikke i sig selv så overraskende. Men at det gøres med så stor overbevisning, som det er tilfældet hos Spids Nøgenhat, er faktisk. Ensemblet har været lidt af et kultfænomen siden debuten for tolv år siden og nej, det er lykkeligvis ikke blevet mindre psykedelisk siden dengang."

Det medførte også et mindre folkeligt gennembrud sidste år, hvor batik-T-shirts pludselig blev synlige i gadebilledet igen, og folkets røster istemte deres røster på den skrålende førstesingle "Lolland Falster", som var det 1971 igen.

Billetforsalget starter den 10. marts, og bringer sommeren ikke nok bred ymer og psykedeliske farver, kan du altid hoppe med på fredsvognen og tjekke Spids Nøgenhat ud her:

Den Grå Hal, København, den 20. september
Gimle, Roskilde, den 4. oktober
Studenterhuset, Aalborg, den 10. oktober
Atlas, Aarhus, den 11. oktober
Posten, Odense, den 17. oktober

Forsalget til koncerterne begynder 10. marts. Find billetter via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA