x

Grimfest offentliggør seks nye navne

Grimfest offentliggør seks nye navne

Grimfest - bedre kendt som Danmarks Grimmeste Fesitval - annoncerede i sidste måned festivalens første navne, og nu er arrangørerne klar til anden omgang af band-annonceringer: CODY, The Minds Of 99, Point Blank, When Saints Go Machine, Baby In Vain og Analogik.

Det anmelderroste band CODY udsendte deres tredje langspiller den 10. februar, og det fejrede de selvfølgelig ved at tage på turné. Denne turné bringer dem forbi Grimfest til sommer, hvor de med stor sandsynlighed kommer til at spille en del af sangene fra deres nyeste udspil, som gruppen selv beskriver som post-folk. 

Københavner-gruppen The Minds Of 99 rider lidt på en bølge for tiden, idet de allerede er blevet offentliggjort til årets NorthSide-festival og Roskilde Festival, og bandet har desuden været P3's Uundgåelige med deres nyproducerede hit "Det Er Knud Som Er Død". Gruppen arbejder på nuværende tidspunkt på deres kommende debut, som sikkert vil blive præsenteret for GrimFest-publikummet for til sommer. Den aarhusianske hiphop-gruppe Point Blank har allerede skabt sig en større fanbase i Aarhus og vil med garanti blive taget vel imod, når de kommer til Grim Fest med deres take på soulet hiphop. 

When Saints Go Machine behover efterhånden ikke nærmere introduktion, men har man endnu ikke set det anmelderroste band live, er det på tide, hvorfor man passende kan troppe op til sommer. Baby In Vain er her, der og alle vegne for tiden. Efter at smadre-rocktrioen gav koncert på sidste års Spot Festival, er det gået stærkt for de unge tøser. GAFFA har udvalgt dem til "De bliver i store i 2014" med beskrivelsen "Hvis du godt kan lide medrivende rockkoncerter, der efterlader dig med svedpletter under armene og ringen for ørerne, er det her bandet for dig". Bliv blæst bagover på årets Grim Fest. 

Aarhus-gruppen Analogik har med deres særprægede blanding af reggae, electronica, Balkan-inspirerede toner med mere skåret deres helt egen lille niche i det hjemlige musikalske landskab. Gruppens seneste udspil "New Seeland" fik fem ud af seks mulige stjerner hos GAFFA med ordene: "Analogik er stadig god musik for dem, der kan lide deres hiphop abstrakt og eventyrlysten eller dem, der kan lide deres verdensmusik med et funky beat, og på numre som det smukke New Seeland Swing, det bas-lækre Afrikansk Pauseog det festlige Camel Clap Break går det hele op i en højere enhed. Kun Egyptfremstår en anelse turistet i sin afrikanske udforskning, men det bør ikke afskrække nogen fra at tage en analogisk rejse til New Seeland."

Om dagens nye tilføjelser siger arrangørerne: ""Med de nye navne har vi allerede nu en del kunstnere på programmet, som har stået på vores ønskeliste i flere år, og det er vi rigtig glade for. Som altid arbejder vi på at have et stærkt og bredt musikprogram genremæssigt, og vi er rigtig godt på vej. Faktisk er vi sikre på, at vi kommer til at præsentere det største Grim-program til dato"

Foruden dagens musiknavne har GrimFest offentliggjort Karl William, Sekuoia, Julias Moon,NovemberDecember, I'll Be Damned, Camilo og Grande, Slowolf,WhoMadeWho og Lucy Love.

Grimfest har to store scener og to mindre scener, som sammen skal rumme de 30 bands, som arrangørerne præsenterer den 31. juli – 1-2. august. 

Billetterne til er sat i salg og findes via GAFFA Live

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA