x

Liam Gallagher: Køb ikke Definitely Maybe

Liam Gallagher: Køb ikke Definitely Maybe

I sidste uge kørte rygtemøllen på sit højeste, da Oasis' fanklub udsendte en kryptisk besked, der fik fans verden over til at gisne om en mulig gendannelse af det oprindelige band i anledning af 20 års jubilæet for debutalbummet "Definitely Maybe". Men nej, så heldige var Oasis-fans altså ikke, det handlede derimod om en genudgivelse af "Definitely Maybe" i remasteret udgave med tilhørende ekstra-materiale. Nu har Liam Gallagher sprunget til tasturet som en rabiat abekat og hans budskab er klart: Køb ikke den remasterede udgave af "Definitely Maybe". Det fortæller engelske NME.

20-års jubilæumsudgaven af "Definitely Maybe" bliver ellers tilgængelig som standard-cd og digital download af det originale album, en tre-disc Special Edition-version, som inkluderer sjældne optagelser og demoer, en 12"-vinylplade, hvor al bonus-cd'ens indhold medfølger som gratis download og sidst, men ikke mindst, et Deluxe Box Set, som indeholder lp'en og cd'erne. Det er dog tilsyneladende ikke salgsargument nok for Liam Gallagher.

Den højrøstede engelske sanger skriver på sin Twitter-profil: "HOW CAN YOU REMASTER SOMETHING THATS ALREADY BEING MASTERED.DONT BUY INTO IT.LET IT BE LG X". Det må - den tvivlsomme grammatik in mente - kunne oversættes til noget lignende: "Hvordan kan du remastere noget, som allerede er mastered. Køb ikke løgnen. Lad det være. LG X".

Man må antage, at Liam Gallagher er stor fortaler for synspunktet, at hvis det ikke er i stykker, så lad være med at reparere det. 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA