x

Rune RK søger Danmarks bedste dj

Rune RK søger Danmarks bedste dj

En rockstjerne er ikke længere nødvendigvis en whisky-drikkende, højtbandende, lang- og fedthåret, beskidt karl fra Sunset Strip iført læderbukser og solbriller med en hot babe hængende på armen og en fyr, som udfylder verdens stadioner med sine power-ballader. Vor tids rockstjerne, ham der nu spiller for det store publikum, er en dj. Nu har en talenfuld dansk dj muligheden for at komme til finale på Ibiza og kæmpe for Danmarks ære og den eftertragtede førstepræmie i "burn Residency - The World's Biggest DJ Competition". Vinderen får nemlig en fast plads på en af Ibizas største klubber samt en management deal til en værdi af 100.000 euro. 

Den danske udgave af "burn Residency" finder sted på natklubben Hive i København den 3. maj, hvor Rune RK, sidste års danske vinder David Garset og dette års vinder spiller for alle, der elsker elektronisk musik. Rune RK, som er den danske ambassadør for konceptet, udtaler: 

"burn Residency har en credibility inden for elektronisk musik, fordi det ikke bare er The World's Biggest DJ Competition, men i lige så høj grad en konkurrence, hvor der arbejdes seriøst med deltagernes talent og sound. Når man sætter sig for at finde den næste superstjerne, så skal det gøres rigtigt."

"burn Residency – The World's Biggest DJ Competition" er en konkurrence, der er åben for alle talentfulde dj's, der drømmer om at slå igennem på den store elektroniske musikscene. Ved at uploade mixtapes på "Facebook.com/burnEnergy" deltager dj's i kampen om at blive udvalgt af en jury til den nationale mix off (delfinale red.). De 10 bedste bliver udvalgt til at deltage i Rune RK Bootcamp, hvor den danske stjerne-DJ og juryen finder den mest talentfulde dj, som sendes til den internationale bootcamp og efterfølgende finale på Ibiza. Det er muligt at uploade sit mix frem til 15. marts 2014, hvis du skulle gå rundt med en spirende dj i maven.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA