x

Grøn Koncert klar med endnu et navn

Grøn Koncert klar med endnu et navn

Muskelsvindfonden og Tuborg kan i dag annoncere, at pladeaktuelle Shaka Loveless er at finde på årets Grøn Koncert. Den populære sanger har før optrådt på den grønne scene med Donkey Sound og Wafande, men i år er han at finde på egne ben som soloartist. 

"Jeg glæder mig så meget til at møde det grønne publikum igen! Det var fantastisk sidste år, og det bliver kun endnu vildere i år, når jeg skal stå på egne ben med et helt nyt album i ryggen. Jeg har verdens fedeste band, og jeg kan godt love jer alle sammen, at der bliver knald på," fortæller en begejstret Loveless.

Sidste år blev Shaka Loveless kåret som Årets Danske Mandlige Kunstner ved Danish Music Awards, efter at hans selvtitlede debutalbum fra 2012 var blevet lidt af en landeplage med hits som "Tomgang" og "Ikke Mere Tid". Tidligere i år udgav han sit andet album, "Det Vi Sku' Miste", og GAFFAs Henrik Bæk kvitterede med fire ud af seks stjerner og skrev:

"Styrken ligger i Shakas karismatiske vokal, der med sit lidt anstrengte og energiske udtryk skiller ham ud fra mange andre af tidens sangere herhjemme. Stærkest står stemmen og Shaka, når emnerne kredser om det at miste, hvilket synes at være omdrejningspunktet for det nye album, ligesom det var tilfældet på gennembrudshittene Tomgang og Ikke Mere Tid."

Årets Grøn Koncert byder også på en særlig begivenhed, når der lægges scene til et musikalsk "mash-up". Tim Christensen og Mads Langer slår guitarer og stemmebånd sammen og optræder sammen.

- Tanken er at kombinere det bedste af Mads og det bedste af mig selv, og lade det mødes i magi, fortæller Tim Christensen om samarbejdet.

Se årets turnéplan her:

Kolding, Hylkedalvej, Seest, den 17. juli
Randers, Paderup, arealet mellem Hammelvej og Paderup Boulevard, den 18. juli
Aarhus, Marienlystvej, 8210 Aarhus V., den 19. juli
Aalborg, "Trekanten" ved Hvorup Kirkevej, den 20. juli
Esbjerg, Skibhøj, den 24. juli
Odense, Dyrskuepladsen., den 25. juli
Næstved, Holsted Nord - Ringstedgade/Holsted Allé, Næstved, den 26. juli
København, Valbyparken, den 27. juli

Billetter kan skaffes via GAFFA Live.

Se Shaka Loveless musikvideo til "Tomgang" her forneden:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA