x

Flere nye navne til Distortion

Flere nye navne til Distortion

Distortion tilføjer i dag syv nye navne til deres musikalske line-up. Genrerne er blandt andet hiphop og dubstep, og artisterne er internationale. Se den foreløbige spilleplan for de 11 offentliggjorte navne her forneden.

Rækken af nye navne bliver ført an af dubstep-pioneren Skream fra England og tyske Boys Noize, som bliver bekræftet efter flere ugers rygter om, at han skulle spille.

 

Det måske mest bemærkelsesværdige navn på listen er hiphop-transvestitten og performancekunstneren Mykki Blanco (billedet) fra USA, som især er kendt for sine intense live-optrædener. Hendes musik skal dog, ifølge Nis Sigurdsson, som er medlem af Distortions bookinggruppe, ikke undervurderes.

- Hendes flow er vildt imponerende, teksterne er virkelig gode og hendes beats er på én gang dansable og ekstremt originale, siger han.

De sidste nye navne er amerikanske Dj Spinn & Rashad, som spiller hiphop-beats i højt tempo, drum'n'bass-potentialet Joe Ford og techno-drengen Blawan, begge fra England, og til sidst skotten Hudson Mohawke, som kombinerer hiphop og elektronica, og er signet til Kanye Wests G.O.O.D. Music.

Distortion Festival går fra den 4. juni til den 8. juni, og billetter kan skaffes via GAFFA Live.

 

Efter de nye tilføjelser er der indtil videre 11 artister på årets Distortion-program. Distortion løfter i samme ombæring sløret for, hvor og hvornår de offentliggjorte artister skal spille. Se listen her:

Skream (England) - Fredag 6. juni, Klatrehallen, Blocs & Walls 

Boys Noize (Tyskland) - Fredag 6. juni, Klatrehallen, Blocs & Walls

DJ Spinn & DJ Rashad (USA) - Onsdag 4. juni, Rust

Joe Ford (England) - Fredag 6. juni, Pumpehuset

Blawan (England) - Fredag 6. juni, Culture Box

Hudson Mohawke (Skotland) - Lørdag 7. juni, Final Party, Refshaleøen

Mykki Blanco (USA) - Lørdag 7. juni, Final Party, Refshaleøen

Sun Ra Arkestra feat. Marshall Allen (USA) - Onsdag 4. juni, Jazzhouse

Nisennenmondai (Japan) - Onsdag 4. juni, Jazzhouse

Matmos (USA) - Torsdag 5. juni, Jazzhouse

Noisia (Holland) - Fredag 6. juni, Pumpehuset


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA