x

WhoMadeWho på Danmarksturné

WhoMadeWho på Danmarksturné

Electro-pop trioen WhoMadeWho klinger efterhånden velkendt i familien Danmarks ører. Med gruppens seneste udgivelse, Dreams, slog drengene sig for alvor fast på det danske musikmarked med massiv airplay i radioen og en prominent stjerneregn over albummet.

Og nu stikker københavnerknægtene af sted igen. For efter en succesfuld minitour i tre danske byer annoncerer WhoMadeWho nu besøgstider i hele ni danske byer til efteråret.

Kommer man til en WhoMadeWho koncert, bør danseskoene være pudset godt op – for de er kendte at feste igennem med publikum. Nuvel, der sneg sig en måske uventet eftertænksomhed med på albummet Dreams, men bare rolig: festen fortsætter! Bandet er kendt for at skabe den ideelle festramme med elektrobeats og syregroove. 

Turnéen løber af stabelen i oktober og november 2014 i følgende byer:

23/10: VoxHall, Aarhus

24/10: Studenterhuset, Aalborg

25/10: Turbinen, Randers

31/10: Pumpehuset, København

01/11: Pumpehuset, København

06/11: Gimle, Roskilde

07/11: Forbrændingen, Albertslund

13/11: Pitstop, Kolding (ikke 13/10 som tidligere fejlagtigt annonceret)

14/11: Sønderborghus, Sønderborg (ikke 13/10 som tidligere fejlagtigt annonceret)

15/11: De Studerendes Hus, Esbjerg (ikke 13/10 som tidligere fejlagtigt annonceret)

Som det fremgår af ovenstående plan, lægger Pumpehuset lokaler til arrangementet to dage i træk. Her vil WhoMadeWho selv skabe rammerne omkring en festlig weekend med support, efterfest og andre indslag.

Vil du med, sælges billetterne separat på de respektive spillesteders hjemmeside, mens de andre artister, der kobles på programmet offentliggøres løbende. 

Mens vi venter til efteråret, kan vi gense WhoMadeWhos eksplosive optræden ved P3 Guld tidligere i år:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA