x

CODY tager på Danmarksturné

CODY tager på Danmarksturné

Til efteråret pakker CODY kufferten, sætter sig i tourbussen og begiver sig herefter ud på de danske landeveje, når de fra 25. september til 11. oktober besøger otte forskellige spillesteder rundt omkring i Danmark.

Med sig i bagagen har det selverklærede post-folk-ensemble fem udgivelser. I 2009 udgav de ep'en "CODY", der kom forud for deres debutalbum "Songs" senere det samme år. Siden hen har de udgivet endnu en single og to fuldlængde album. Alle udgivelser er der blevet kvitteret for med fem stjerner af GAFFAs anmeldere, og om deres seneste udspil "Windshield", der udkom tidligere på året, skrev Michael José Gonzalez:

"Det er endnu en samling imponerende sange, sanger, guitarist og sangskriver Kasper Kaae har skruet sammen, og de til tider kringlede kompositioner holdes forbilledligt sammen af en stærk sans for smittende popmelodier".

I forbindelse med udgivelsen af "Windshield" spillede CODY et par koncerter, hvor albummet blev opført fra start til slut, men på den kommende turné har de valgt at blande kortene og spille materiale fra hele bagkataloget. I pressemeddelelsen udtaler David Fjelstrup, sanger, guitarist og sangskriver i CODY:

"Da vi i foråret efter udgivelsen af 'Windshield' tog ud for at spille omkring i landet, blev vi overvældet over, hvor mange der kom og allerede havde knyttet en relation til de nye sange, og det var derfor en stor oplevelse at spille pladen fra start til slut. Men med sådan et tilvalg følger der selvfølgelig også nogle fravalg, så på denne tour bliver det vores – fornøjelige – udfordring at lave et sæt med sange, der spænder sig over fem udgivelser og fem intense år. Vi glæder os meget!"

Ud over at kunne lytte til CODYs musik på pladeafspilleren derhjemme og til koncerter rundt om i landet, kan du også høre den i film som "En familie" af Pernille Fischer Christensen og "Kapringen" af Tobias Lindholm, da den er blevet brugt som soundtrack hertil.

CODYs Danmarksturné bringer dem til følgende steder:

25. sept.: Kulturhuset, Vanløse
26. sept.: Forbrændingen, Albertslund
2. okt.: De Studerendes Hus, Esbjerg
3. okt.: VoxHall, Aarhus
4. okt.: Kulisselageret, Horsens
9. okt.: Godset/Pitstop, Kolding
10. okt.: Nygadehuset, Aabenraa
11. okt.: Sønderborghus

Billetsalget er startet og kan findes på GAFFA Live 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA