x

Take That skaber stadig fanhysteri

Take That skaber stadig fanhysteri

I går udsendte Take That deres første album i ti år, “Beautiful World”, og det gendannede, aldrende boyband har åbenbart stadig fat i fansene, der også allerede har sendt singleforløberen “Patience” direkte ind på førstepladsen på den engelske hitliste.

I hvert fald overnattede i alt omkring 350 fans foran to HMV-pladebutikker i London og Manchester, skriver thisislondon.co.uk. Flere fans havde ventet i op til 30 timer, og adskillige af dem var oppe i tyverne. Take That, der består af det oprindelige lineup minus Robbie Williams, altså Gary Barlow, Jason Orange, Howard Donald og Mark Owen, kvitterede med at skrive autografer og give blomster til nogle af de mest begejstrede fans.

“Beautiful World”, der anmeldes på GAFFA.dk snarest muligt, tippes også af branchefolk til at gå direkte ind på toppen af den engelske hitliste, ligesom gruppens reunionturné blev udsolgt på få minutter.

På spørgsmålet om, hvorvidt gruppen på et tidspunkt vil blive genforenet med Robbie Williams, har Gary Barlow ifølge megastar.co.uk i øvrigt sagt: “Vores fans vil være ellevilde med det, så man skal aldrig sige aldrig.”

På spørgsmålet om, hvorvidt en genforening måske vil finde sted, når Take That på lørdag deltager i ITV-programmet “An Audience With...”, har Mark Owen i øvrigt sagt: “Lad os vente og se.”

Take Thats nye hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA