x

Ásgeir Trausti giver koncert på toppen af Aros

Ásgeir Trausti giver koncert på toppen af Aros

Savner du den gyldne sammenhæng mellem forskellige kunstarter, der kan give dig den ultimative oplevelse? Kunstmuseet ARoS og Train hjælper dig på vej med det nyeste tiltag "Beyond Borders". Grænserne der her tale om, er både fysiske, geografiske og på tværs af kunstarter, når det islandske singer/songwriter-talent Ásgeir Trausti vil spille koncert i sin delvise landsmand Olafur Eliassons kunstværk "Your Rainbow Panorama" den 30. august 2014 klokken 20.00.

Det blot 21-årige islandske stjerneskud er, på trods af sin alder, et prominent navn på singer/songwriter-scenen. Med forførende og følte melodier bliver man lukket ind; helt derind i selve sangskrivningens kerne, mens folk-inspirationen er tilsat et skud elektroniske virkemidler indpakket i en dybfølt melankoli. 

Måske klinger navnet velkendt, og det er ikke tilfældigt. For Ásger Trausti har både gæstet Spot Festival og Roskilde Festival – og så har han spillet for udsolgte sale på både Store Vega og Train.

Fra ARos og Trains side er den fælles ambition at lade kunstarter mødes og bryde forestillinger om kunst og kulturs faste rammer for en tid. Desuden ønsker samarbejdet at forene den nordiske kulturånd i det nye koncept.

I forbindelse med koncerten vil gæsterne desuden have mulighed for at opleve et andet Olafur Eliasson værk, nemlig "Your Atmospheric Colour Atlas" i udstillingen "Out Of The Darkness" mellem klokken 19.00 og 20.00. Du kan købe dine billetter ved at klikke her.

Det er kun anden gang, der bliver afholdt koncerter på toppen af ARoS. Første gang var under årets Spot Festival med The Portuguese Man of War. En koncert, GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez tildelte fem stjerner under overskriften "Enestående oplevelse på toppen af Aarhus". Læs anmeldelsen og se de stemningsfulde billeder her.

Hør Ásgeir Traustis intime singer/songwriter-sange her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA