x

Mød MØ, Jenny Wilson og Nørlund i GAFFAs Roskilde-stand – live og online

Mød MØ, Jenny Wilson og Nørlund i GAFFAs Roskilde-stand – live og online

I forlængelse af det succesfulde koncept GAFFA Library Sessions på Biblioteket Frederiksberg i sæsonen 2013/14 er du hermed inviteret til en særlig udgave på årets Roskilde Festival i GAFFAs stand ved Port 10 over for Pavilion-scenen.

Oplev live-interview ved GAFFAs mangeårige skribent Henrik Tuxen, tilsat dine egne spørgsmål, meet'n'greet plus det løse, med plads til overraskelser. Ligger du i smatten og stener eller er optaget andetsteds, kan alle arrangementer følges live via linket nedenfor.

Programmet er som følger:

Lørdag den 5. juli:

Jenny Wilson klokken 12.20

Mød den karismatiske svenske sangerinde med en fortid i First Floor Power og efterfølgende tiltagende succesfuld solokarriere. Herunder fokus på det aktuelle The Faxproject.se, hvor du selv kan gå aktivt ind i kampen for at bekæmpe global fattigdom og ulighed.

MØ klokken 16.00 (billedet)

Fra autonom fynsk pigepunk til Danmarks vel nok mest hypede og varmeste internationale popnavn, på den fede måde. Se hende, hør hende og få en snak og et snapshot bagefter, hvis du er heldig.

Søndag den 6. juli:

Nikolaj Nørlund klokken 16.00

Den alternative danske rockscenes ukronede konge, der ud over egne produktioner står bag alt fra Niels Skousen til Ulige Numre. Udgiver selv her i 10'erne særdeles stærke album, med solid erfaring i bagagen, og står bag en maratonkoncert med et utal af gæster på årets Roskilde Festival. Nørlund på slap line, altid en oplevelse, forvent det uventede.

Hvis du ikke har mulighed for at overvære GAFFA Interview Sessions, kan du streame dem herunder. Husk, at skrue op for lyden på baren til højre for højtalerikonet.

here goes the player

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA