x

The Libertines varsler nyt album

The Libertines varsler nyt album

Fans af The Libertines kan godt begynde at glæde sig. Orkesteret spillede en vellykket koncert i Londons Hyde Park sidste weekend, og nu varsler de et nyt album. Det skriver engelske NME.

Guitarist/sanger Carl Barat siger, at nyt materiale "altid" har været en del af planen. "Næste år, der skal det ske," siger han til NME, da de spørger mere ind til en mulig udgivelsesdato. "Jeg gider bare ikke tage på vejen, fordi så får du vej-feber og ender med at blive uvenner. Så ja, jeg vil gerne have noget friskt ind. Vi skal bare finde tiden."

Hans musikalske broder, Pete Doherty, er helt indforstået med planen. Han foreslår, at de alle tager til Tyskland sent i 2014 og begynder at skrive nye sange - ligesom de gjorde i 2004 forud for udgivelsen af deres sidste album, "The Libertines". "Af en eller anden grund tænker jeg oktober, november," siger han. "Det er, hvad der vil ske. Mere eller mindre, det bliver nødt til at være Paris, men også Hamburg, og så i en længere periode. Jeg er med på den."

Det er med andre ord hele ti år siden, at The Libertines sidst var aktuelle med et album. Det var det førnævnte "The Libertines", som trods store anmelderroser ikke kunne forhindre det turbulente forhold mellem Carl Barat og Pete Doherty i at implodere. GAFFAs Lars Löbner Jeppesen kvitterede med fem stjerner og skrev: "Men The Libertines behøver heller ikke at forny deres udtryk, for deres 4 real-ness virker som et raskt spark bagi, og I burde fanden brodereme også hoppe rundt på jeres senge og rive jer i håret, ligesom den britiske ungdom gør over denne defibrillator-rock."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA