x

Overraskelse: Christopher til Trailerpark Festival

Overraskelse: Christopher til Trailerpark Festival

Allerede i slutningen af maj meldte Trailer Park Festival fuldt hus på musikprogrammet. Det omfattende program dækker både rock, pop og hiphop – men det fra en mere rowdy skuffe, end den dagens overraskelse er placeret i.

Det er lidt råt, det hele – derude ved Skateparken. Det understreges da også af det lineup, der spiller. Både Reptile Youth, Shiny Darkly, S!vas, Sleep Party People, Kill J og mange, mange flere har ry for alt andet end et blankpoleret udtryk – og da slet ikke live. Om dagens bookning, Christopher, er sagen dog en anden. Som anerkendt popprins af Danmark har han bevist, at han har det, der skal til for at begå sig på den store scene – og det med solbrun hud, lyst, krøllet hår og en drenget charme som ingen kan stå for. Og det kunne stifter og direktør af Trailerpark Festival heller ikke.

For sådan gik det nemlig til, at Christopher gæster årets festival. Direktør og stifter Carla Cammilla Hjort så for nogle måneder siden dokumentarserien "Jeg er Christopher" og faldt – som så mange andre – for den blonde herre.

- Jeg må indrømme, at selv en moden lebbe som mig blev blød i knæene. Det er kombinationen af uskyld, charme og talent, som virkelig forfører, lyder det fra Hjort, som fortsætter:

- Jeg ved godt, at det for mange virker "off" med en bookning som denne til Trailerpark, men jeg tror på, at det kan blive en fantastisk fest, og mange af dem, som ellers ikke ville høre Christopher, får nu muligheden. 

Om den nye "special-guest" falder i det kunst- og musikinteresserede publikum til Trailerpark Festival, vil tiden vise. Vil du med, kan du købe din billet via GAFFA Live ved at klikke her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA