x

Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor du finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her.


Aflyst Corabelle-navn rykker på Rust
Efter den sene og derfor særligt spektakulære aflysning af Roskilde Festivals nye satsning, den elektroniske endagsfestival Corabelle (hvor man i den grad også havde været liiiiiiiiige lovligt sent ude med info om, hvad publikum rent faktisk kunne forvente for billetprisen) er der enkelte af de bookede navne, som er blevet hevet ind på natklubber i København i stedet. Den brasilianske duo Tropkillaz kan således opleves på Rust i stedet lørdag aften, suppleret af dj Schack, Copyflex og Youss i vanligt tropisk kogepunktshumør. Det koster 80 kr. i døren, 60 efter 02. Intet forsalg.

Hvad: Tropkillaz
Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N.
Hvornår: Lørdag fra kl. 23
Hvordan: Facebook-link


Tunge bølger på Bakken

En ny serie klubaftener på Bakken med Unkwon som vært kickstartes fredag aften. Den første gæst, han har inviteret ind bag pulten, er Najaaraq, der er blevet udvalgt som dette års danske deltager i november måneds Red Bull Music Academy i Tokyo (læs Gaffas artikel om Red Bull Music Academy her: Musiknørder med vinger). Og hvis du ikke kender Najaaraq endnu (det kommer du til), kan du tjekke hendes soundcloud her).

Hvad: Heavy Waves #1
Hvor: Bakken, Flæsketorvet 19-21, Kbh. V.
Hvornår: Fredag 22. august
Hvordan: Facebook-link


Kærlighedsfest på KB18
Uiiiij, lørdag bliver en god aften på KB18, hvor superseje Jens Bond (tjek masser af sets på soundcloud lige her) og Jacob Phono er på visit fra Berlin og fyrer op for et af byens allerbedste dansegulve, smukt suppleret af Djuma Soundsystem og Benster. Otte timers topfest (mindst) – til bare en 50'er. VARM ANBEFALING!

Hvad: Kødklubberne præsenterer "The Love Edition"
Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V.
Hvornår: Lørdag 23. august fra kl. 23.55 til 08
Hvordan: Facebook-link

Kærligheden rykker ud
Mere kærlighedsfest. Elektronisk Kærligheds Generator-festcrewet, som hidtil har spredt hjertevarme på Christianias Børneteater, rykker denne lørdag ud på det totalt herlige sted PB43 på Prags Boulevard og folder armene ud til endnu flere musikalske krammere og lun stemning. Andreas Elektrik, Mäuse Gerät og Al Lindrum står bag pulten, og det koster som vanligt kun 30 hjertevarme kr. (cash) at feste med.

Hvad: Elektronisk Kærligheds-Generator Smager på Verden
Hvor: PB43, Prags Boulevard 43, Kbh. S.
Hvornår: Lørdag fra kl. 21
Hvordan: Facebook-link


Gratis gadefest smager på verden
Og der kan i den grad varmes op til ovenstående Kærligheds-Generator-Blast, når Prags Boulevard dagen lang omdannes til én stor smag-på-verden-gadefest, der i år afholdes for 11. gang. Der er streetfood (til max 45 kr. per portion) fra nogle af byens bedste køkkener, såsom Kiin Kiin, Grød, Soupanatural, Verandah og NamNam og musik fra bl.a. Bjonko Balkan Experience, Moussa Diallo og Young Blood (dj-sæt). Krydret med festligt stuff som verdenskædedans og regnbuejagt.

Hvad: Smag Verden 2014
Hvor: Prags Boulevard, Kbh. S
Hvornår: Lørdag 11 til 21
Hvordan: Facebook-link


Sjælden duo på Jolene
Der er et rigtig godt makkerpar bag pulten på Jolene lørdag aften: Topskarpe Carsten Jensen flankeret af Helmuth Kool (der, som det skrives på Facebook-invitationen, nok ER den eneste danske dj, der både har spillet til Søndagsvenner og Sensation White) - på über-entusiastisk visit fra Aarhus. Den kombi (de to gutter altså) ser man ikke lige hver weekend, så endnu en varm anbefaling herfra. Der bliver 100 procent sikkert nørdet godt og festligt igennem – både bag og foran pulten.

Hvad: Bærlim med Carsten Jensen og Helmuth Kool
Hvor: Jolene, Kødbyen, Kbh. V.
Hvornår: Lørdag fra 22
Hvordan: Facebook-link


KB3 genåbner i Kødbyen

Der er blevet bygget om på KB3, og fredag genåbner klubben med det nye fredagsklubkoncept Chapter, som kombinerer musikalske live-optrædener med teaterstemning fra starten af 1900-tallet. Lørdag fortsætter festen med den amerikanske hiphopduo The Cool Kids som hovednavn, fokus på et lidt ældre publikum og masser af bobler i champagnebaren.

Hvad: Genåbning af KB3
Hvor: KB3, Kødboderne 3, Kbh. V.
Hvornår: Fredag 23-04 og lørdag 22-04
Hvordan: kb3.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA