x

Scott Weiland benægter at være fængslet

Scott Weiland benægter at være fængslet

Scott Weiland med det borgerlige navn Scott Richard Klein, den flamboyante tidligere forsanger for både Stone Temple Pilots og Velvet Revolver, benægter, at han skulle sidde i fængsel. Det amerikanske sladderside TMZ (og senere det ellers meget seriøse Billboard) skriver ellers, at Weiland blev arresteret sent sidste måned for at stjæle skrabere, barberblade og andre kosmetiske produkter. Da politiet ankom for at arrestere Weiland for den noget bizarre lovovertrædelse, faldt korthuset angiveligt sammen for grungemusikeren. Ud over skrabere og barberblade fandt politiet ifølge TMZ ud af, at han var i besiddelse af metamfetamin. Han skulle have været i fængsel lige siden for indbrud og narkobesiddelse.

Alt dette benægter Weiland nu på sin Facebook-profil, hvor han har lagt en lille video ud. Han fortæller, at han er "låst inde", men ikke i et fængsel, men et pladestudie i Los Angeles, og at han også har været på turné i den periode, hvor han ifølge TMZ skulle have siddet i fængsel. Han kalder TMZ's historie for "et sødt stykke fiktion" og slutter med at true TMZ med sine advokater.

Scott Weiland er dog tidligere blevet arresteret for besiddelse af narko. I 1995 blev Weiland anholdt for at købe kokain og har senere erkendt et cokemisbrug. I 2008 tjekkede han ind på en afvænningsklinik.

Weiland brød igennem som sanger i Stone Temple Pilots efter udgivelsen af debutalbummet "Core" i 1992. I 2002 gik bandet i opløsning, og Weiland kom herefter med i Velvet Revolver med blandt andet tre tidligere Guns N' Roses-medlemmer. I 2008 forlod han Velvet Revolver for at komme tilbage i det nu gendannede Stone Temple Pilots, som han imidlertid blev fyret fra i 2013.

Scott Weiland har desuden udgivet to album med egne numre, et album med julesange og et coveralbum.

Se videoen til Stone Temple Pilots': "Vasoline":

 

 

  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA