x

Rangleklods overrasker på Oppenheimer

Rangleklods overrasker på Oppenheimer

Det endelige program til den aarhusianske upcoming-festival Oppenheimer, der foregår den 19. september på spillestedet Radar, er nu offentliggjort. I starten af juli præsenterede festivalen de fire upcomingbands - Heimatt, Fjer, Sonja Hald og Milford - og nu præsenterer de Rangleklods (billedet) som årets surprise act.

Rangleklods er booket i samarbejde med NorthSide Festival, og her er der stor glæde over at kunne tiltrække så stærkt et navn.

"Vi er rigtig stolte over at kunne være med til at præsentere Rangleklods på dette års udgave af Oppenheimer. Esben Andersen og Pernille Smith-Sivertsen har ikke bare bevist deres kvaliteter herhjemme, men også til en lang række koncerter på nogle af Europas største festivaler, og vi glæder os rigtig meget over, at det er lykkedes at få dem på programmet som årets surprise act," siger talsmand for NorthSide, John Fogde.

Glæden er ligeledes stor hos Oppenheimer - både over overraskelsen og det øvrige program.

"Rangleklods er en perfekt tilføjelse til et program, som vi i forvejen er glade for. Vi er sikre på, at publikum først og fremmest vil tage godt imod Heimatt, Fjer, Sonja Hald og Milford, som alle er talentfulde bands. Herefter ser vi Rangleklods som et perfekt band til at afslutte årets Oppenheimer med et brag," udtaler formand for Oppenheimer, Nikolaj Lauszus.

Over 160 bands ansøgte i år om at spille, hvilket glæder festivalens formand, Nikolaj Lauszus.

"Vores ubetingede fokus er på væksten i dansk musik, og derfor er det også glædeligt, at så mange bands ønsker at spille på Oppenheimer. Vi er dog sikre på, at de fire udvalgte bands repræsenterer noget af det bedste upcoming-musik netop nu", forklarer Lauszus.

De fire bands er blevet udvalgt af en ekstern jury, der i år bestod af Kim Bisgaard fra Godsbanen i Aarhus, Ole Rosenstand Svidt fra GAFFA, John Fogde fra NorthSide, spillestedsleder på KulisseLageret Jeppe Bygraa samt booker Malte Erbs fra PDH Music.

Oppenheimer løber af stablen 19. september på Radar i Aarhus. Billetter kan kun købes i døren, og de koster 30 kroner.

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA