x

Vind billetter til Serial Killers-koncert, hvis du har en hashdom

Vind billetter til Serial Killers-koncert, hvis du har en hashdom

I går bredte GAFFAs historie om, at koncertarrangøren Smokenhagen gav gratis entré til koncerten med raptrioen Serial Killers alias B-Real, Xzibit og Demrick i Vega lørdag den 20. september, hvis man havde en dom for besiddelse af cannabis, sig som en røgsky på de sociale medier. Vega var dog hurtig til at bremse historien, da Smokenhagen – der arbejder for lovliggørelse af hash – ikke havde fået tilladelse til at gennemføre det kontroversielle tiltag.

Smokenhagen vender nu tilbage med en lidt mere afdæmpet version. Man kan nu vinde billetter til koncerten, hvis man har en dom for besiddelse af cannabis – eller kender nogen, der har det, og kan dokumentere det med et foto. Konkurrencen har fået Vegas accept, oplyser Vegas kommunikationsmedarbejder Bettina Balle til GAFFA.

GAFFA har fået et brev fra koncertarrangør Cutter Mehri fra Smokenhagen, som vi gengiver i sin helhed:

På de sociale medier og GAFFA.dk og kunne man i går d. 18. sep. læse, at personer med en konfiskationserklæring på cannabis vil få gratis adgang til Serial Killers koncerten i Store Vega, hvis de fremviser denne erklæring i døren på lørdag.  Nyheden kom desværre for hurtigt ud og derfra hurtigt grebet af GAFFA, som var endnu hurtigere til at sprede det ellers så gode budskab om en velfortjent gave til landets cannabis-miljø. Desværre kan det bare ikke lade sig gøre. Det er svært at håndtere i praksis og så er den slags tilbud rent faktisk diskriminerede. Og det vil vi jo af gode grunde ikke stå bag.

Mange læsere har sikkert været rigtig glade for at læse den gode nyhed. Vi beklager derfor, at vi i vores travlhed ikke havde overvejet praksis af dette. Det kom meget bag på os, da GAFFA bragte nyheden, men vi syntes nu selv den var rigtig god og positiv, men havde lige glemt at tænke alle facetter igennem.

Som et plaster på såret så laver vi en konkurrence om billetter til lørdagens koncert. Og den konkurrence kan du deltage i. Tag et billede af din eller din vens konfiskations-erklæring, upload det til Instagram og brug hashtag: #stopdiskrimination Så trækker vi en stribe vindere, som får direkte besked på instagram senest lørdag kl. 12.00"

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA