x

Nyt album og turné fra De Eneste To

Nyt album og turné fra De Eneste To

De Eneste To er i skrivende stund højaktuelle med singlen "Sult", som brager ud over radioen og har fået positiv kritik. De har nu offentliggjort datoen for udgivelsen af opfølgeren til deres første og selvbetitlede fælles album. Det nye album har fået navnet "Dobbeltliv" og udkommer den 17. november.

Simon Kvamm fortæller følgende om det nye album:

"Dobbeltliv kredser om at rumme flere sider, der til tider er i balance og til tider i krig med hinanden. At føle sig gammel, men samtidig føle sig ung. At give slip, men samtidig gribe dagen. At føle sig speciel, men samtidig føle sig enormt almindelig."

Til ovenstående supplerer Peter Sommer: "Vi har det nogle gange som en sommerfugl. Den flaprer mod ruden, så vil den ud, så vil den ind. Den tilstand som et grundvilkår, man til stadighed forsøger at lære sig selv at leve med."

"Dobbeltliv" skal altså løfte succesen fra debutalbummet "De Eneste To", fra 2010, som omhandlede og havde fokus på venskabet mellem to jævnaldrende musikere. Flere af sangene på debutalbummet var koncentreret omkring deres liv og opvækst i provinsen. Debutalbummet fik stor anmelderros og blev belønnet med fem stjerner af GAFFAs anmelder Lars Löbner Jeppesen. 

Nu bliver det personlige og musikalske venskab brugt til at se tingene i et lidt større perspektiv. "Dobbeltliv" vil fokusere på makkerparrets evne til at tage del i og være en del af det store fællesskab.

Rent musikalsk baserer "Dobbeltliv" sig på de samme musikalske præmisser som fortløberen, da de elektroniske programmeringer tilsat guitar og sang er bevaret. Albummet er skrevet og produceret af duoen selv og mixet af svenske Tore Johansson, som også har arbejdet sammen med store navne som The Cardigans og Franz Ferdinand.

I starten af 2015 pakker de to musikere rygsækken med grej og hits og drager på turné. De starter på Train i Aarhus og slutter en måneds tid senere på Fermaten i Herning.

Tourplanen ser således ud:

29. jan: Aarhus, Train


30. jan: Randers, Ridehuset


31. jan: København, Store Vega

5. feb: Aalborg, Skraaen


6. feb: Frederikshavn, Det Musiske Hus

7. feb: Odense, Posten

12. feb: Køge, Tapperiet

13. feb: Holbæk, Elværket

14. feb: Roskilde, Gimle

19. feb: Silkeborg, Jysk Musikteater

20. feb: Esbjerg, Tobakken


21. feb: Kolding, Godset

26. feb: Sønderborg, Sønderborghus

27. feb: Svendborg, Kulturhus


28. feb: Herning, Fermaten

Hør De Eneste To med deres seneste single "Sult" herunder:

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA