Nyhed

Første Roskilde-navn afsløret via Snapchat

Og de spiller på Orange Scene

Hiphopperne Suspekt har netop via det sociale medie Snapchat afsløret, at de skal spille på Roskilde Festivals Orange Scene i 2015.

Supekt udgav i begyndelsen af september deres femte album "V", som GAFFAs anmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr tildelte fem ud af seks stjerner og blandt andet skrev følgende om:

"Albummet er indspillet i L.A. og mastereret af Brian "Big Bass" Gardner, og han har haft noget at lege med. På dette album har trioen nemlig kastet sig ud i en række forskellige musikalske eventyr, der hiver dem godt rundt i manegen, og med blandt andet techno og easy listening er der således nye stilarter, der dukker op og blander sig i det ellers ofte dystre Suspekt-univers. Men det klæder dem at lege - og det er cool, at de tør kaste sig ud i noget, der ikke sådan ligger lige for. Deres karakteristiske vokaler danner den røde tråd på det lidt kaotiske album, og sammen med Rune Rask får de forenet musik og tekst på fineste vis – uanset om det er blødt, hårdt, mørkt, sjovt eller alvorligt. Det handler, som det så ofte gør med disse drenge, ikke om hvad de fortæller, men derimod om, hvordan de fortæller det." Læs hele anmeldelsen her


Se musikvideoen til "S.U.S.P.E.K.T." fra det nye album:

ANNONCE