x

Se den norske kæmpesucces Nico & Vinz' nye musikvideo

Se den norske kæmpesucces Nico & Vinz' nye musikvideo

Nico & Vinz har netop offentliggjort deres nyes single "When The Day Comes". Desuden kan deres debutalbum "Black Star Elephant", som udkommer den 6.oktober, downloades allerede i dag på Spotify. Du kan se og høre den nye single nederst på siden.

Debutalbummet "Black Star Elephant" består af 14 sange og indeholder naturligvis hitsinglerne "Am I Wrong" og "In Your Arms". Rent musikalsk følger "Black Star Elephant" op på de to foregående singler og viser Nico & Vinz' unikke kombination af afrikansk inspireret beats og sjæl i sammenspil med skandinavisk pop. Vinz fortæller følgende om albummet: "Vi nordmænd og afrikanere. Det er vigtigt for os at inspirere. Vi synger om ting vi er gået igennem og omkring det at finde os selv. For os er det vigtigt at have et budskab, og målet er at inspirere folk til at finde glæde."

Nico & Vinz har siden foråret boet i LA og skabt bemærkelsesværdige resultater på singlen "Am I Wrong" på verdensplan. Singlen har haft 140 millioner Spotify streams på verdensplan, 55 millioner youtube visninger, ligget nummer et på iTunes i over 40 lande, verdens mest shazamede sang i over to måneder og den største chart succes for et norsk band siden A-ha.

Nu har du muligheden for at høre deres spritnye single "When The Day Comes", herunder. Du kan ydermere streame deres nye album "Black Star Elephant" en uge før releasedatoen lige her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA